Widerrufsrecht

Bestelling retourneren

Wij willen altijd het beste voor onze klanten. Daarom kunnen producten binnen 14 dagen na levering van uw bestelling worden geretourneerd. Alle producten moeten echter in de juiste en originele staat worden verpakt om de retourzending te accepteren. Als uw bestelling nog steeds aan ons wordt geretourneerd zonder de volledige originele verpakking of schade en dergelijke, wordt uw terugbetaling of omruiling niet door ons verwerkt.

* Voordat jij je product wil retourneren is het noodzakelijk om eerst contact op te nemen met klantenservice@elevn-jewellery.com. Als wij geen mail hebben ontvangen en/of retourinstructies niet worden gehandhaafd wordt jouw retour niet geaccepteerd.

Let op: voor massief gouden of op maat gemaakte producten accepteren we geen retourzendingen omdat deze gepersonaliseerd zijn. Bovendien zijn retourzendingen voor uw eigen rekening en worden deze niet gerestitueerd door Elevn Jewellery.

Mochten wij een fout hebben gemaakt bij de verzending, denk aan een verkeerd product, dan zal Elevn Jewellery de retourzending terugbetalen.

Mocht u binnen 14 dagen alsnog besluiten uw producten te retourneren, dan verzoeken wij u vriendelijk om hier contact met ons op te nemen. We streven ernaar om je binnen 24 uur de retourinstructies te sturen. Voordat je het product wilt retourneren moet het natuurlijk voldoen aan het retourbeleid.

Annuleer uw bestelling

Het is helaas niet mogelijk om bestelde artikelen te annuleren nadat je je bestelling hebt geplaatst. Als u de producten niet wilt. Dan kun je net als iedereen het retourproces doorlopen om alsnog de producten retour te sturen.